Schade zonder dader
Autoverzekering
Opstalverzekering
Reis
Rechtsbijstand
Aansprakelijkheid
Pleziervaartuig
WIA
Zorgverzekeringen
Informatieaanvraag

Schadeverzekeringen: Rechtsbijstand

Recht

Rechtsbijstandverzekering particulier en gezin
De beste dekking die recht geeft op rechtshulp, variërend van het geven van juridisch advies tot het geven van rechtshulp (waaronder het op aanvraag beschikbaar stellen van advocaten en andere deskundigen) bij het voeren van een juridische procedure en het verkrijgen van juridische adviezen.

De extra, inbegrepen, voordelen: extra uitgebreide dekking bij zo goed als alle juridische geschillen in die zaken waar een particulier mee in aanraking kan komen, zoals op uw werk, rond uw huis, bij het kopen van goederen of diensten, inclusief de volledige dekking van de Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers. Het recht op juridische bijstand gaat direct in! Dus zonder de gebruikelijke wachttijd van een paar maanden.
 
Rechtsbijstandverzekering verkeersdeelnemers
De beste dekking in het verkeer die de verzekerde recht geeft op rechtshulp, variërend van het geven van juridisch advies tot het geven van rechtshulp (waaronder het beschikbaar stellen van advocaten en andere deskundigen) bij het voeren van een juridische procedure.

De extra, inbegrepen, voordelen: extra uitgebreide dekking door de juridische verdediging van de verzekerde (bijvoorbeeld bij strafzaken) en de complete juridische belangenbehartiging in geval de verzekerde als eiser, c.q. het verhaal van schade optreedt.
 
Aansprakelijkheidsverzekering particulier
De beste dekking als bescherming van uw vermogen tegen het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u aan anderen heeft veroorzaakt in uw hoedanigheid als particulier en/of als gezin. De extra voordelen: extra uitgebreide dekking voor schade door huisdieren veroorzaakt en schade aangebracht tijdens vrijwilligerswerk.

Neem contact met ons op voor advies op maat.

 

 

 :

Schadeverzekeringen:

  • Autoverzekering
  • Brandverzekering
  • Reisverzekering
  • Recht
  • WIA
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Watersport

Direct Contact:
0299-689100

Online Afsluiten Rechtsbijstandsverzekering